Singles Open Kennemerland

Het singletoernooi van Open Kennemerland 2023 zal plaatsvinden op zondag 26 maart. Tijdens deze dag worden er toernooien georganiseerd voor Heren-, Dames- en Jeugdspelers. Wegens te weinig aanmeldingen is besloten om het toernooi voor paradarters te annuleren.

Bij het jeugdtoernooi wordt geen onderverdeling gemaakt in aspiranten en junioren, dat betekent dat alle jeugdspelers in één toernooi worden geloot.

Net als ieder jaar hanteren we een maximum aantal deelnemers. We adviseren deelnemers daarom om niet te wachten met de inschrijving tot de dag van het toernooi. We bieden de mogelijkheid – voor iedere categorie – om vooraf in te schrijven. Dat kan gedaan worden via deze pagina.

Starttijd

Alle singletoernooien starten op 26 maart om 12.00 uur. De zaal is open vanaf 10.30 uur en de inschrijving op locatie sluit om 11.15 uur. We hanteren een maximum van 128 deelnemers per categorie en de inschrijving wordt gesloten zodra dit aantal bereikt is. Om zeker te zijn van deelname kan vooraf ingeschreven worden via deze pagina.

Deelname

De singletoernooien zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van een dartvereniging of dartorganisatie. Enkel leden die door een NDB schorsing zijn uitgesloten, mogen niet deelnemen aan het toernooi.

Praktische informatie

Datum: 26 maart 2023
Inschrijfgeld: € 10,-
Tijd: inschrijven voor 11.15 uur, start toernooi om 12.00 uur
Locatie: Horeca de Jansheeren | Maltezerplein1 | 1961 JC Heemskerk
Parkeren: In de omgeving is voldoende gratis parkeerruimte

Tot en met 96 spelers wordt er gespeeld in een poulesysteem met daarna de knock-out winnaars en verliezersronde. Bij 97 spelers of meer dan gelijk de knock-out met winnaars of verliezersronde.

Schrijven

Net als bij de vorige editie van Open Kennemerland hanteren we het principe dat de winnaar van de wedstrijd de volgende partij schrijft. Hiermee zorgen we dat soepel verloopt. Vanaf de laatste 16 deelnemers zal dit wijzigen naar het principe waarbij de verliezer schrijft.

Praktische informatie

Datum: 25 maart (koppeltoernooi) & 26 maart (singletoernooi)

Start: 25 maart - 15:00 uur | 26 maart - 12:00 uur

Categorieën: Koppels - Herenkoppels (en mix) en dameskoppels. Singles - Heren, dames, jeugd en paradarts.

Prijzengeld: Koppels - Money in = money out (-20%). Singles - ruim € 1.500,-.

Locatie en route

Locatie: Horeca de Jansheereen

Adres: Maltezerplein 1, 1961 JC Heemskerk

Parkeren: voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving

 

Direct inschrijven voor het singletoernooi