Press "Enter" to skip to content

Koppels

Op 7 maart start Open Kennemerland met het koppeltoernooi. Hierbij hanteren we het Money in – Money out systeem (-20%), waarbij een deel gebruikt wordt voor de nummers 1 & 2 van de verliezersronde. Voor dameskoppels wordt een apart toernooi georganiseerd, mits er voldoende dameskoppels ingeschreven worden.

De te verdelen prijzenpot voor de winnaarsronde wordt als volgt verdeeld:

  • Winnaars: 40% van de prijzenpot
  • 2e plaats: 20% van de prijzenpot
  • 3e plaats (2x): 10% van de prijzenpot
  • 5e plaats (4x): 5% van de prijzenpot

Starttijd

Het koppeltoernooi begint op zaterdag 7 maart om 15.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur en de inschrijving sluit om 14.30 uur. Inschrijven voor het toernooi kan vooraf via de mail openkennemerland@dartvk.nl of op de dag zelf.

Deelname

Het koppeltoernooi is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van een dartvereniging of dartorganisatie. Enkel leden die door een NDB schorsing zijn uitgesloten, mogen niet deelnemen aan het toernooi.

Voor dameskoppels wordt er een apart toernooi georganiseerd. Deelname aan dit toernooi is enkel voorbehouden voor koppels die bestaan uit 2 dames. Gemengde koppels kunnen zich inschrijven voor het koppeltoernooi, maar worden ingedeeld in het algemene toernooi.

Praktische informatie

Datum: 7 maart 2020
Inschrijfgeld: € 15,- per koppel
Tijd: inschrijven voor 14.30 uur, start toernooi om 15.00 uur
Locatie: Sporthal De Zien | Zienlaan 4 | 1911 TR Uitgeest
Parkeren: Voor de sporthal is voldoende gratis parkeerruimte

Tot en met 64 koppels zal er gegooid worden in een poulesysteem met daarna de knock-out winnaars en verliezersronde.

Bij 65 koppels of meer wordt er geen poulesysteem gespeeld en zal direct de knock-out gehandhaafd worden met winnaars en verliezerronde.

Als een koppel de partij verliest dan blijft 1 van de spelers op de baan om de volgende wedstrijd te schrijven dit om te voortgang van het toernooi goed te laten verlopen.