Press "Enter" to skip to content

Singles

Op 8 maart staan de singles op het programma van Open Kennemerland. Er zijn drie categorieën waarin gespeelt zal worden, Heren, Dames en Jeugd. De jeugd is niet onderverdeeld in aspiranten en junioren. In verband met het uitvallen van de Westfries Open hebben we besloten om ook een toernooi te organiseren voor de paradarters. Inschrijven hiervoor kan via deze pagina.

Starttijd

Het Single toernooi begint op zondag 8 maart om 12.00 uur. De zaal is open vanaf 10.30 uur en de inschrijving sluit om 11.30 uur. Inschrijven voor het toernooi kan vooraf via deze pagina of op de dag zelf.

Deelname

Het single toernooi is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van een dartvereniging of dartorganisatie. Enkel leden die door een NDB schorsing zijn uitgesloten, mogen niet deelnemen aan het toernooi.

Praktische informatie

Datum: 8 maart 2020
Inschrijfgeld: € 10,-
Tijd: inschrijven voor 11.30 uur, start toernooi om 12.00 uur
Locatie: Sporthal De Zien | Zienlaan 4 | 1911 TR Uitgeest
Parkeren: Voor de sporthal is voldoende gratis parkeerruimte

Tot en met 96 spelers (per categorie) wordt er gespeeld in een poulesysteem met daarna de knock-out winnaars en verliezersronde. Bij 97 spelers of meer dan gelijk de knock-out met winnaars of verlierzeronde.

Ook hier geldt dat de verliezende speler op de baan blijft na een verloren partij om de volgende wedstrijd te schrijven.