Press "Enter" to skip to content

DVK Koppel wint Open Kennemerland 2020

Maar liefst 92 heren/mix-koppels hadden zich ingeschreven voor Open Kennemerland 2020. Daarmee hadden we niet alleen een uitgebreid, maar ook een ontzettend sterk deelnemersveld.

Zoals altijd zat de sfeer er goed in. De loting zat mee waardoor er vanaf de laatste 16 eigenlijk alleen nog maar topwedstrijden waren. De finale beloofde dan ook een echte kraker te worden tussen Mike Kuijper / Pieter Collijn (verantwoordelijk voor de uitschakeling van Wessel Nijman / Jimmy Hendriks) en Johan Singerling / Ricardo Ham (die onderweg Toon Greebe en Pim van Bijnen uitschakelde).

Het niveau van de finale was weliswaar hoog, maar de echte spanning bleef jammer genoeg uit. Mike & Pieter waren scherper en constanter dan Johan en Ricardo. Met een eindstand van 5-1 zijn Mike & Pieter dan ook zeer terechte winnaars van het toernooi.

Bij deze nogmaals gefeliciteerd Mike en Pieter en hopelijk komen jullie volgend jaar de titel verdedigen!

Comments are closed.