Press "Enter" to skip to content

Priscilla Steenbergen winnares Open Kennemerland 2020

Priscilla SteenbergenMaar liefst 33 dames verschenen er aan de start van het damestoernooi voor Open Kennemerland, waarvan een aantal grote inter(nationale) namen. De eerste ronde was een waar slachtveld, waarin we direct afscheid moesten nemen van onder andere Aileen de Graaf, Anca Zijlstra en Astrid Trouwborst.

Aan het einde van de dag was het Priscilla Steenbergen die de titel mocht bijschrijven. Zij won in de finale van Nathalie van Marm, die een goede dag had maar vandaag niet op kon tegen het sterke spel van Priscilla. Met haar goede vorm liet Priscilla, Nathalie niet in haar spel komen, zodat er aan het einde van de wedstrijd 4-0 op het scorebord stond.

Een geslaagd damestoernooi met een terechte winnares. Bedankt voor jullie komst en tot volgend jaar!

Comments are closed.